top of page
_DSC7544.jpeg

Serveerders

Breda, Netherlands

Soort baan

Flexible

Over het bedrijf

Ben je op zoek naar een parttime/fulltime bijbaan naast je studie? Dan ben je bij Geisha Lounge aan het juiste adres!


Geisha Lounge is een gevestigde restaurant-loungebar die haar klanten heerlijke en originele creaties uit de Japanse keuken biedt. Onze menukaart varieert van exclusieve sushi-creaties tot vis-, vlees- en grillspecialiteiten. Gelegen in het uitgaanscentrum van Breda en onderdeel van het Bourgondische winkelcentrum “T SAS” en in het stadscentrum van Tilburg.

Vereisten

Ben jij charismatisch, communicatief, en benieuwd naar meer leren in de horeca? Deze speciale kans zal je transformeren tot een expert in het veld door te werken met een dynamisch en uniek internationaal team! Doe mee en word onderdeel van ons exotisch restaurantconcept!

Wij zijn op zoek naar serveerders. Wie ervoor zorgt dat elke gast zich welkom, gerespecteerd en gewaardeerd voelt. Die op een efficiënte en vriendelijke manier bestellingen opneemt en eten & drinken bezorgt. Die hun passie voor eten en drinken zullen delen om menu's, drankenlijsten en specialiteiten uit te leggen - advies geven en upselling wanneer de kans zich voordoet. Die zich aanpast aan stress en houdt van de horeca. Die bereid is zijn/haar handen vuil te maken en hard te werken. Die gepassioneerd is over het overtreffen van de verwachtingen van gasten. Wie heeft een geweldige mentaliteit, een positieve instelling, en frisse uitstraling heeft voor de horeca. Die vloeiend Engels spreekt. Die in Tilburg of Breda woont.

Over de rol

*Jij bepaalt wanneer je werkt: je hoeft alleen je beschikbaarheid door te geven, wij plannen je in wanneer jij dat wilt!
*Sociale media is key! We zijn continu bezig met onze socials, waar jij natuurlijk ook deel van uit maakt!
*Je werkt in een jong, uniek, dynamisch en internationaal team.
*Je hoeft niet voor of na sluitingstijd schoon te maken.
*Je krijgt een bovengemiddeld salaris: goede medewerkers moeten immers beloond worden!
*Flinke korting op onze menu's en gerechten!

Word je enthousiast van deze vacature? Stuur ons dan een motivatiebrief, je beschikbaarheid, en cv met foto naar jobs@geishalounge.nl door, onder vermelding van de locatie waarvoor je solliciteert of kom gewoon langs. Als je vragen hebt, beantwoorden wij deze graag! Tot snel bij Geisha Lounge Breda of Tilburg!

bottom of page