top of page
image00036 (1).jpeg

GEISHA

OVER

ONS HUIS

Wij houden gewoon van sushi!

Een bezoek aan Geisha Lounge garandeert ‘Smaak’, ‘Ervaring’ & ‘Enthousiasme’. Traditionele Japanse kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid. De warme gerechten ondergaan een a la carte bereidingswijze. De sushi wordt bereidt met de meest verse en natuurlijke ingrediënten. Afgezien van de basis ingrediënten zijn vrijwel alle sauzen met een eigen recept bereid. Dit geeft een exclusieve smaak die alleen ervaren kan worden bij Geisha Lounge. Bovendien bieden wij een cocktailkaart van echte klassieke cocktails tot exotische originele creaties aan.

 

De sushi gerechten bij Geisha Lounge worden vaak beschreven als revolutionair en verrassend. Daarom zijn variatie, veelzijdigheid en heerlijke smaak de uitgangspunten voor onze specialiteiten. Met smaaksensaties zoals de ‘Rib-Eye Crabmeat Roll’ of de verassende ‘Mango Tempura Shrimp Roll’, zal uw diner een onvergetelijke ervaring zijn. Terwijl er voor de diner en lunch een ‘Sushi & Grill All You Can Eat’ concept wordt gehanteerd, ontvangen de individuele gerechten een a la carte benadering wat wordt gereserveerd in een rap tempo.

Screenshot 2022-08-17 at 20.39_edited.png

#GEISHAMOMENTS

ONS VERHAAL

Where it all Began!

In 2010 openden vader en zoon Dai hun deuren in het voormalige Osaka. Gezien het aanbod en het succes was er in 2015 genoeg tijd om ook in Breda gerechten en service aan te bieden. Ze realiseerden zich echter dat het om een ander publiek ging. Ook wat betreft de ligging van de locatie. Zo kwam “Geisha Lounge” tot leven.

Geisha Lounge onderscheidt zich van andere 'all you can eat sushi' restaurants door naast een ruim aanbod aan gerechten een ruim aanbod aan dranken te hebben. De focus ligt vooral op Cocktails, Gin Tonics en drankjes op eigen recept. Daarnaast biedt Geisha Lounge een breed scala aan speciaalbieren en wijnen.

Er wordt veel aandacht besteed aan het zoeken naar nieuwe inspiratie en ideeën voor zowel de drank als de menukaart. Durven wordt getoond door te experimenteren met nieuwe ideeën. Het bewijst dus dat het tijd was om het beproefde concept in 2019 weer mee naar huis te nemen in het vertrouwde Tilburg. Daarom is Enjoii Restaurant omgebouwd tot Geisha Lounge. Om de wijze ervaring te delen met het Tilburgse publiek.

bottom of page